Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17606
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Rybak, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-22T15:57:38Z | - |
dc.date.available | 2016-08-22T15:57:38Z | - |
dc.date.issued | 2016-08-22 | - |
dc.identifier.citation | Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, В-во ТНТУ, 2015. – 72 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17606 | - |
dc.description | Призначення даних методичних вказівок – допомогти студентам у виконанні курсового та дипломного проектів, ознайомити із загальними вимогами з оформлення роботи відповідно до вимог ЄСКД, не позбавляючи студентів самостійності й творчої ініціативи. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | курсовий проект | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | молокопереробні підприємства | uk |
dc.subject | техніко-економічні показники | uk |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.rights.holder | Рибак Ольга Миколаївна, 2016 | uk |
dc.relation.references | Відомчі норми технологічного проектування підприємств по переробці молока. Мінсільгосппрод України ВНТП-АПК-24.06. К. – 2006. – 105 с. | uk |
dc.relation.references | Инструкция о составе, порядке разработки, согласования и утверждения проектно-сметной документации на строительство предприятий, зданий и сооружений. – М.: ЦИТП Гостстроя, 1986.– 40 с. | uk |
dc.relation.references | Инструкция по расчету производственных мощностей предприятий молочной промышленности. – М.: 1987. – 92 с. | uk |
dc.relation.references | Нормы технологического проектирования предприятий молочной промышленности. – М.: 1986. – 104 с. | uk |
dc.relation.references | Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств. ДСП 4.4.4011-98. | uk |
dc.relation.references | Ростроса Н.К., Мордвинцева П.В. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с. | uk |
dc.relation.references | Степанов В.М., Полянский В.К., Сысоев В.В. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами САПР. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 207 | uk |
dc.relation.references | Голубева Л.В.. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства. – СПб.: ГИОРД, 2010. – 288 с. | uk |
dc.relation.references | Шалигына О.М., Костенко Т.П., Ромоданова В.О. Визначення енергозатрат на підприємствах молочної промисловості. Київ, НМК. 1990. – 91 с. | uk |
dc.relation.references | Молоко та молочні продукти: Нормат. документи: Довід. /За ред. В.Л.Іванова. – Л.: НІЦ Леонорм, 2000. – У 3-х т. – 402 с. | uk |
dc.relation.references | Скорченко Т.А., Поліщук Г.Є., Грек О.В., Кочубей О.В. Технологія незбираномолочних продуктів. – Навчальний посібник. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. | uk |
dc.relation.references | Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. | uk |
dc.relation.references | Грек О.В., Поліщук Г.Є., Онопрійчук О.О. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. –К.: НУХТ, 2010. – 258 с. | uk |
dc.relation.references | Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. | uk |
dc.relation.references | Поліщук Г.Є., Ґудзь І.С. Технологія морозива. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. | uk |
dc.relation.references | Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с. | uk |
dc.relation.references | Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч.посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 151 с. | uk |
Aparece nas colecções: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
Rybak_O_M_Kurs_i_dypl_proektuvannja_5_kurs_moloko.pdf | Методичні вказівки | 352,14 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Rybak_O_M_Kurs_i_dypl_proektuvannja_5_kurs_moloko__COVER.png | 131,06 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Ferramentas administrativas