Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17563

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна Олегівна-
dc.date.accessioned2016-07-12T11:50:54Z-
dc.date.available2016-07-12T11:50:54Z-
dc.date.issued2016-07-12T11:50:54Z-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181 «Харчові технології» - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.23-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17563-
dc.descriptionМетодичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від 13.06.2016р. Схвалені засіданням методичної ради факультету машинобудування і харчових технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р.-
dc.language.isoukuk
dc.subjectдистильована водаuk
dc.subjectбідистилятuk
dc.subjectрозчини точніuk
dc.subjectрозчини приблизніuk
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»uk
dc.typeLearning Objectuk
dc.format.pages23-
dc.identifier.citationenGuidance for laboratory work " Distilled water. Reagents . Preparation of solutions "of course" Inorganic Chemistry "uk
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rozchyny.pdf453,19 kBAdobe PDFView/Open
metod_rozchyny.djvu299,8 kBDjVuView/Open
metod_rozchyny__COVER.png100,25 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools