Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16098

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаріжний, С.uk
dc.coverage.temporal14-15 травня 2008 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 May 2008uk
dc.date.accessioned2016-05-24T05:11:33Z-
dc.date.available2016-05-24T05:11:33Z-
dc.date.created2008-05-14uk
dc.date.issued2008-05-14uk
dc.identifier.citationНаріжний С. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С. Наріжний // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 228. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.isbn966-305-007-7uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16098-
dc.format.extent228uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTSTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.relation.ispartofMaterials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical Universityuk
dc.titleЕмульгування жирів в емульсорі роторного типуuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc664.3.033uk
dc.identifier.citationenNarizhnyi S. (2008) Emulhuvannia zhyriv v emulsori rotornoho typu. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 228 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТехнологічний інститут молока та м'ясаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage228uk
dc.citation.epage228uk
dc.citation.conferenceⅫ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.