Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16091

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрчишин, Н.uk
dc.coverage.temporal14-15 травня 2008 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 May 2008uk
dc.date.accessioned2016-05-24T05:10:38Z-
dc.date.available2016-05-24T05:10:38Z-
dc.date.created2008-05-14uk
dc.date.issued2008-05-14uk
dc.identifier.citationЮрчишин Н. Аналіз умов та режимів виробництва молочного казеїну / Н. Юрчишин // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 221. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).uk
dc.identifier.isbn966-305-007-7uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16091-
dc.format.extent221uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTSTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.relation.ispartofMaterials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical Universityuk
dc.titleАналіз умов та режимів виробництва молочного казеїнуuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc66.897uk
dc.identifier.citationenIurchishin N. (2008) Analiz umov ta rezhymiv vyrobnytstva molochnoho kazeinu. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 221 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationВСП Національного аграрного університетуuk
dc.citation.journalTitleМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage221uk
dc.citation.epage221uk
dc.citation.conferenceⅫ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.