Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16090

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorСельський, В.uk
dc.coverage.temporal14-15 травня 2008 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 May 2008uk
dc.date.accessioned2016-05-24T05:10:30Z-
dc.date.available2016-05-24T05:10:30Z-
dc.date.created2008-05-14uk
dc.date.issued2008-05-14uk
dc.identifier.citationСельський В. Вплив пектинів на мікробні клітини / В. Сельський // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 220. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).uk
dc.identifier.isbn966-305-007-7uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16090-
dc.format.extent220uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTSTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.relation.ispartofMaterials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical Universityuk
dc.titleВплив пектинів на мікробні клітиниuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc613.2uk
dc.identifier.citationenSelskii V. (2008) Vplyv pektyniv na mikrobni klityny. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 220 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage220uk
dc.citation.epage220uk
dc.citation.conferenceⅫ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Collection(s) :Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.