Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15412

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮзьків, М.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2005 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2005uk
dc.date.accessioned2016-03-29T22:48:26Z-
dc.date.available2016-03-29T22:48:26Z-
dc.date.created2005-04-20uk
dc.date.issued2005-04-20uk
dc.identifier.citationЮзьків М. Використання кавітаційних пристроїв в харчовій промисловості / Юзьків М. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 161. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.isbn966-636-001-2 6uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15412-
dc.format.extent161uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTDTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleВикористання кавітаційних пристроїв в харчовій промисловостіuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc532.528uk
dc.identifier.citationenYuzkiv M. (2005) Vykorystannia kavitatsiinykh prystroiv v kharchovii promyslovosti. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 161 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.spage161uk
dc.citation.epage161uk
dc.citation.conferenceⅧ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.