Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15406

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостюк, М.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2005 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2005uk
dc.date.accessioned2016-03-29T22:47:11Z-
dc.date.available2016-03-29T22:47:11Z-
dc.date.created2005-04-20uk
dc.date.issued2005-04-20uk
dc.identifier.citationКостюк М. Аналіз методів визначення теплопровідності для харчових продуктів / Костюк М. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 155. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.isbn966-636-001-2 6uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15406-
dc.format.extent155uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTDTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleАналіз методів визначення теплопровідності для харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.356uk
dc.identifier.citationenKostiuk M. (2005) Analiz metodiv vyznachennia teploprovidnosti dlia kharchovykh produktiv. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 155 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.spage155uk
dc.citation.epage155uk
dc.citation.conferenceⅧ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.