Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15403

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГонтар, Т.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2005 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2005uk
dc.date.accessioned2016-03-29T22:46:33Z-
dc.date.available2016-03-29T22:46:33Z-
dc.date.created2005-04-20uk
dc.date.issued2005-04-20uk
dc.identifier.citationГонтар Т. Удосконалення укладача-ділильника марки Ш 33.ХД 3-У / Гонтар Т. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 152. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.isbn966-636-001-2 6uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15403-
dc.format.extent152uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTDTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleУдосконалення укладача-ділильника марки Ш 33.ХД 3-Уuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc541.28uk
dc.identifier.citationenHontar T. (2005) Udoskonalennia ukladacha-dilylnyka marky Sh 33.KhD 3-U. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 152 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.spage152uk
dc.citation.epage152uk
dc.citation.conferenceⅧ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.