Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15402

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоронкевич, В.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2005 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2005uk
dc.date.accessioned2016-03-29T22:46:20Z-
dc.date.available2016-03-29T22:46:20Z-
dc.date.created2005-04-20uk
dc.date.issued2005-04-20uk
dc.identifier.citationВоронкевич В. Аналіз сучасних технологічних рішень при виробництві чіпсів / Воронкевич В. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 151. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.isbn966-636-001-2 6uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15402-
dc.format.extent151uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTDTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleАналіз сучасних технологічних рішень при виробництві чіпсівuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.2uk
dc.identifier.citationenVoronkevich V. (2005) Analiz suchasnykh tekhnolohichnykh rishen pry vyrobnytstvi chipsiv. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 151 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.spage151uk
dc.citation.epage151uk
dc.citation.conferenceⅧ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.