Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14100

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorСавгіра, Р.uk
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2009 рокуuk
dc.coverage.temporal23-24 April 2009uk
dc.date.accessioned2016-03-13T01:16:36Z-
dc.date.available2016-03-13T01:16:36Z-
dc.date.created2009-04-23uk
dc.date.issued2009-04-23uk
dc.identifier.citationСавгіра Р. Шляхи зниження собівартості продукції / Савгіра Р. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 206. — (Економіка, менеджмент, фінанси).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14100-
dc.format.extent206uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleШляхи зниження собівартості продукціїuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.identifier.citationenSavhira R. (2009) Shliakhy znyzhennia sobivartosti produktsii. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 206 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage206uk
dc.citation.epage206uk
dc.citation.conferenceⅡ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
È visualizzato nelle collezioni:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.