Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1390
Назва: | Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт |
Автори: | Попович, Павло Васильович Олексюк, В.П. Ферендюк, Олександр Валерійович Popovich, Pavlo Vasuljovush Бабій, Андрій Васильович Babiy, Andriy Vasuljovush |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт. Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції / укл. : П. В. Попович, А. В. Бабій, В. П. Олексюк, О. В. Ферендюк. - Тернопіль : ТНТУ, 2008. - 71 с. |
Дата публікації: | 2008 |
Дата внесення: | 6-чер-2017 |
Видавництво: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Теми: | спеціальність 7.090215 „Машини та обладнання сiльськогосподарського виробництва“ |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні кафедри технічної механіки та сільськогосподарського машинобудування ТНТУ імені Івана Пулюя. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії ФХВ. |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри ТХ |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора