Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10084
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галенко, О. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 квітня 2011 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 April 2011 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-16T10:53:30Z | - |
dc.date.available | 2016-02-16T10:53:30Z | - |
dc.date.created | 2011-04-19 | uk |
dc.date.issued | 2011-04-19 | uk |
dc.identifier.citation | Галенко О. Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів / О. Галенко // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 345. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10084 | - |
dc.format.extent | 345 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | uk |
dc.title | Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.identifier.citationen | Halenko O. (2011) Perspektyvy vykorystannia shkaralupy perepelynykh yaiets v tekhnolohii herodiietychnykh produktiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 345 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 345 | uk |
dc.citation.epage | 345 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.