Naviga per Soggetto financial and economic indicators

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 6 di 6
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Bachelor Thesisgiu-20244-lug-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesisgiu-202321-giu-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisgiu-202414-giu-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Article31-ago-202123-dic-2021Оцінювання конкурентних переваг підприємств на основі показників фінансово-економічної діяльностіТемченко, Олександр; Криштопа, Ірина; Шевчук, Наталія; Temchenko, Oleksandr; Kryshtopa, Iryna; Shevchuk, Nataliia
Bachelor Thesis8-lug-20248-lug-2024Управління конкурентоспроможністю підприємства, на прикладі ТОВ «Тернопільхлібпром»Задерейчук, Ангеліна Сергіївна; Zadereichuk, Anhelina
Bachelor Thesisgiu-20243-lug-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia