Konu financial and economic indicators
Gösterilen sonuçlar 1 - 8 den 8
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
| Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
| Bachelor Thesis | Haz-2024 | 14-Haz-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
| Bachelor Thesis | Haz-2025 | 26-Haz-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
| Article | 31-Ağu-2021 | 23-Ara-2021 | Оцінювання конкурентних переваг підприємств на основі показників фінансово-економічної діяльності | Темченко, Олександр; Криштопа, Ірина; Шевчук, Наталія; Temchenko, Oleksandr; Kryshtopa, Iryna; Shevchuk, Nataliia |
| Bachelor Thesis | 8-Tem-2024 | 8-Tem-2024 | Управління конкурентоспроможністю підприємства, на прикладі ТОВ «Тернопільхлібпром» | Задерейчук, Ангеліна Сергіївна; Zadereichuk, Anhelina |
| Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
| Bachelor Thesis | Haz-2025 | 26-Haz-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |