Перегляд зібрання за групою - Теми financial and economic indicators
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 4-лип-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 14-чер-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 26-чер-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
Article | 31-сер-2021 | 23-гру-2021 | Оцінювання конкурентних переваг підприємств на основі показників фінансово-економічної діяльності | Темченко, Олександр; Криштопа, Ірина; Шевчук, Наталія; Temchenko, Oleksandr; Kryshtopa, Iryna; Shevchuk, Nataliia |
Bachelor Thesis | 8-лип-2024 | 8-лип-2024 | Управління конкурентоспроможністю підприємства, на прикладі ТОВ «Тернопільхлібпром» | Задерейчук, Ангеліна Сергіївна; Zadereichuk, Anhelina |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 3-лип-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 26-чер-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |