Prohlížení dle Předmět 664.853.55
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 12
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Article | 21-pro-2010 | 24-úno-2016 | Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарів | Бобко, Олена; Bobko, Olena |
Article | 21-pro-2010 | 24-úno-2016 | Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи | Писків, Світлана; Puskiv, Svitlana |
Article | 27-říj-2010 | 17-úno-2016 | Дослідження ринку консервної галузі України та Тернопільської області | Мельнічук, О.; Гащук, О.; Сельський, В. |
Article | 27-říj-2010 | 17-úno-2016 | Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування | Бейко, Л. |
Article | 21-pro-2010 | 24-úno-2016 | Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування | Дзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna |
Article | 21-pro-2010 | 24-úno-2016 | Кавбуз – перспективна сировина в консервуванні | Майовська, Юля; Mayovska, Yulia |
Article | 19-dub-2011 | 16-úno-2016 | Кавбуз, як сировина для виробництва десертів | Майовська, Ю. |
Article | 19-dub-2011 | 16-úno-2016 | Обгрунтування можливості використання йошти для виробництва соків | Дзюбінська, І. |
Article | 21-pro-2010 | 24-úno-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових паст | Грицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna |
Article | 19-dub-2011 | 16-úno-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів | Грицюк, К. |