Разлистване на по Тема 664.853.55
Показване на резултати 1 до 10 от 12
| Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарів | Бобко, Олена; Bobko, Olena |
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи | Писків, Світлана; Puskiv, Svitlana |
| Article | 27-Окт-2010 | 17-Фев-2016 | Дослідження ринку консервної галузі України та Тернопільської області | Мельнічук, О.; Гащук, О.; Сельський, В. |
| Article | 27-Окт-2010 | 17-Фев-2016 | Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування | Бейко, Л. |
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування | Дзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna |
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Кавбуз – перспективна сировина в консервуванні | Майовська, Юля; Mayovska, Yulia |
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Кавбуз, як сировина для виробництва десертів | Майовська, Ю. |
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Обгрунтування можливості використання йошти для виробництва соків | Дзюбінська, І. |
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових паст | Грицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna |
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів | Грицюк, К. |