Разлистване на  по Тема 664.853.55
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Показване на резултати 1 до 10 от 12
	
	
	
    
    
	
| Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) | 
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарів | Бобко, Олена; Bobko, Olena | 
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи | Писків, Світлана; Puskiv, Svitlana | 
| Article | 27-Окт-2010 | 17-Фев-2016 | Дослідження ринку консервної галузі України та Тернопільської області | Мельнічук, О.; Гащук, О.; Сельський, В. | 
| Article | 27-Окт-2010 | 17-Фев-2016 | Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування | Бейко, Л. | 
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування | Дзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna | 
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Кавбуз – перспективна сировина в консервуванні | Майовська, Юля; Mayovska, Yulia | 
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Кавбуз, як сировина для виробництва десертів | Майовська, Ю. | 
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Обгрунтування можливості використання йошти для виробництва соків | Дзюбінська, І. | 
| Article | 21-Дек-2010 | 24-Фев-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових паст | Грицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna | 
| Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів | Грицюк, К. |