การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง 664.1
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 10
| ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
| Conference Abstract | 16-พฤศ-2017 | 25-มกร-2018 | Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів | Томенко, А. О.; Tomenko, A. O. |
| Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 2-มีน-2020 | Дослідження системи керування процесом виробництва цукрового сиропу | Панонько, В. В.; Пташник, Р. Я.; Рожицький, В. Р.; Левицький, В. В.; Panonko, V. V.; Ptashnyk, R. Y.; Rozhytskyi, V. R.; Levytskyi, V. V. |
| Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру | Дейниченко, Г. В.; Deinychenko, H. |
| Article | 19-ธัน-2012 | 25-เมษ-2014 | Модернізація вакуум-апарата марки ВАА-400 для кристалізації цукрових розчинів | Тимець, Євген; Пономаренко, Віталій; Люлька, Дмитро; Tymets, Yevhen; Ponomarenko, Vitaly; Liulka, Dmytro |
| Other | 27-สิง-2014 | 27-สิง-2014 | Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади | Захарченко, Юлія Петрівна; Zakharchenko, Yulia |
| Article | 25-เมษ-2013 | 16-กุม-2016 | Отримання бурякової стружки пластинчастої форми | Шпира, В. |
| Article | 2013 | 12-ธัน-2014 | Проблеми організації обліково-аналітичної системи відтворювального процесу засобів праці на підприємствах цукрової промисловості | Кравчук, Наталія; Павликівська, Ольга; Kravchuk, Nataliia; Pavlykivska, Olha |
| Article | 18-พฤศ-2014 | 29-ตุล-2015 | Удосконалення методики обліку витрат на відновлення засобів праці у цукровій промисловості | Співак, Сергій Михайлович; Kravchuk, Nataliia; Spivak, Serhiy |
| Article | 19-ธัน-2012 | 7-พฤษ-2014 | Удосконалення існуючих моделей бурякорізок відцентрових | Шпира, Василь; Закалов, Олександр Васильович; Shpyra, Vasyl; Zakalov, Oleksandr |
| Bachelor Thesis | 9-มิถ-2023 | 23-มิถ-2023 | Управління якістю продукції на підприємстві, на прикладі ПП “Легоцький” | Курило, Орест Русланович; Kurylo, Orest |