Konu 664.04
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Conference Abstract | 25-Kas-2020 | 24-Mar-2021 | Використання аличі у виробництві соків | Власов, В. В.; Сельський, Володимир Романович; Vlasov, V. V.; Selskyi, V. R. |
| Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості | Сельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan |
| Conference Abstract | 27-Kas-2019 | 5-Şub-2020 | Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Павлусик, П. М.; Selskyi, V. R.; Pavlusyk, V. M. |
| Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii |
| Article | 14-Ara-2011 | 17-Şub-2016 | Продовольча безпека людства | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Шпилик, О. |
| Article | 14-Ara-2011 | 17-Şub-2016 | Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології | Бейко, Л. |
| Conference Abstract | 25-Kas-2020 | 24-Mar-2021 | Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи | Мурин, Т. Є.; Сельський, Володимир Романович; Muryn, T. Y.; Selskyi, V. R. |