Browsing by Subject 664.04
Showing results 1 to 7 of 7
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Використання аличі у виробництві соків | Власов, В. В.; Сельський, Володимир Романович; Vlasov, V. V.; Selskyi, V. R. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості | Сельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan |
Conference Abstract | 27-Nov-2019 | 5-Feb-2020 | Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Павлусик, П. М.; Selskyi, V. R.; Pavlusyk, V. M. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii |
Article | 14-Dec-2011 | 17-Feb-2016 | Продовольча безпека людства | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Шпилик, О. |
Article | 14-Dec-2011 | 17-Feb-2016 | Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології | Бейко, Л. |
Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи | Мурин, Т. Є.; Сельський, Володимир Романович; Muryn, T. Y.; Selskyi, V. R. |