Browsing by Subject 663.8
Showing results 1 to 7 of 7
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Creation of a new alcoholic beverages | Shelegova, N.; Шелегова, Наталья |
Article | 23-d’a-2009 | 15-de -2016 | Визначення вмісту вуглеводів у охміленому суслі | Кузнецов, Е. |
Article | 14-de -2011 | 17-de -2016 | Особливості виготовлення ПЕТ-пляшок при виробництві мінеральної води і газованих напоїв | Зварич, Н.; Галамай, П. |
Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв | Подрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 24-d’a-2014 | 27-de -2016 | Сучасні лінії виробництва безалкогольних напоїв | Лихобаба, О.; Lihobaba, A. |
Article | 25-d’a-2017 | 26-de -2017 | Фасування газованих харчових рідин | Наконечний, В.; Nakonechnyy, V. |
Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах | Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |