Browsing by Subject 663.8

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Article8-d’o-201521-de -2015Creation of a new alcoholic beveragesShelegova, N.; Шелегова, Наталья
Article23-d’a-200915-de -2016Визначення вмісту вуглеводів у охміленому сусліКузнецов, Е.
Article14-de -201117-de -2016Особливості виготовлення ПЕТ-пляшок при виробництві мінеральної води і газованих напоївЗварич, Н.; Галамай, П.
Article8-d’o-201521-de -2015Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївПодрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article24-d’a-201427-de -2016Сучасні лінії виробництва безалкогольних напоївЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Article25-d’a-201726-de -2017Фасування газованих харчових рідинНаконечний, В.; Nakonechnyy, V.
Article8-d’o-201521-de -2015Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибахГолінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.