Naviga per Soggetto 663.12/14

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 7 di 7
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізмуПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Article23-apr-200915-mar-2016Вплив ультразвукової обробки житнього сусла на показники бражкиКулинич, О.
Article23-apr-200915-mar-2016Вплив ультразвуку на динаміку бродіння житнього суслаКондратович, О.
Article14-mag-200824-mag-2016Дослідження мікробіоти “тібетський грибок” для розробки фунціонального композиційного мікробного препаратуВічко, Олена Іванівна; Червецова, В.; Новіков, В.
Article22-apr-201018-feb-2016Зброджування висококонцентрованого кукурудзяного суслаЯцульчак, Г. В.
Article22-apr-201018-feb-2016Одержання висококонцентрованого сусла з кукурудзиСмолій, І.
Article23-apr-200915-mar-2016Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка»Ткачева, І.; Матківська, І.; Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В. Г.; Новіков, В. П.