Перегляд зібрання за групою - Теми 658.56

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 20
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleлип-202019-лют-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article25-кві-201316-лют-2016EurepGAP- європейська система оцінки якості і безпечності продуктів харчуванняГураль, І.
Article22-кві-201020-лют-2016Внутрішній аудит системи управління якістюБокало, Ю.
Article22-кві-201020-лют-2016Впровадження систем управління якістю в органах виконавчої владиКоробій, Г.
Article10-лис-20111-гру-2011Впровадження системи збору і аналізу витрат на якість продукції переробних підприємств: визначення економічної ефективностіТимрієнко, Ірина Юріївна; Тимриенко, Ирина Юрьевна; Tymriyenko, Iryna Yuriyivna
Articleлис-20073-жов-2012Віртуальне навчальне середовище у Тернопільському державному технічному університетіКоноваленко, Ігор Володимирович; Коноваленко, Игорь Владимирович; Konovalenko, Igor Volodimirovich
Article25-кві-201316-лют-2016Головна перевага ефективної системи забезпечення якості продукціїМакар, Н. М.
Article3-бер-200317-січ-2021Дистанційне навчання: від побудови моделей до генерації програмного кодуМушак, Андрій Ярославович; Провотар, О.; Mushak, A.; Provotar, O.
Article6-кві-201722-чер-2017Доцільність системного підходу управління якістю на підприємствіГалущак, Михайло Петрович; Дворецька, Іванна; Halushchak, Mykhaylo; Dvoretska, Ivanna
Article22-кві-201020-лют-2016Менеджмент якості готельних послугКозіцька, Х.