Browsing by Subject 658.56
Showing results 1 to 10 of 20
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | Jul-2020 | 19-Feb-2021 | 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Article | 25-Apr-2013 | 16-Feb-2016 | EurepGAP- європейська система оцінки якості і безпечності продуктів харчування | Гураль, І. |
Article | 22-Apr-2010 | 20-Feb-2016 | Внутрішній аудит системи управління якістю | Бокало, Ю. |
Article | 22-Apr-2010 | 20-Feb-2016 | Впровадження систем управління якістю в органах виконавчої влади | Коробій, Г. |
Article | 10-Nov-2011 | 1-Dec-2011 | Впровадження системи збору і аналізу витрат на якість продукції переробних підприємств: визначення економічної ефективності | Тимрієнко, Ірина Юріївна; Тимриенко, Ирина Юрьевна; Tymriyenko, Iryna Yuriyivna |
Article | Nov-2007 | 3-Oct-2012 | Віртуальне навчальне середовище у Тернопільському державному технічному університеті | Коноваленко, Ігор Володимирович; Коноваленко, Игорь Владимирович; Konovalenko, Igor Volodimirovich |
Article | 25-Apr-2013 | 16-Feb-2016 | Головна перевага ефективної системи забезпечення якості продукції | Макар, Н. М. |
Article | 3-Mar-2003 | 17-Jan-2021 | Дистанційне навчання: від побудови моделей до генерації програмного коду | Мушак, Андрій Ярославович; Провотар, О.; Mushak, A.; Provotar, O. |
Article | 6-Apr-2017 | 22-Jun-2017 | Доцільність системного підходу управління якістю на підприємстві | Галущак, Михайло Петрович; Дворецька, Іванна; Halushchak, Mykhaylo; Dvoretska, Ivanna |
Article | 22-Apr-2010 | 20-Feb-2016 | Менеджмент якості готельних послуг | Козіцька, Х. |