Browsing by Subject 636.2
Showing results 1 to 10 of 12
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
| Article | 14-de -2011 | 17-de -2016 | Бад – необхідний компонент сучасного харчування | Назарко, І. |
| Article | 20-de -2013 | 15-de -2017 | Безпечність використання харчових барвників | Назарко, І. |
| Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
| Article | 17-d’a-2008 | 15-de -2016 | Генетично модифіковані продукти | Кривенька, М. |
| Article | 18-d’a-2007 | 21-de -2016 | За біопаливом майбутнє | Олійник, М. |
| Conference Abstract | 29-de -2018 | 16-de -2018 | Методика впровадження промислових роботів на робочих місцях на промислових підприємствах | Куліковський, Віктор; Ткачук, В. О.; Kulikovskyy, Victor; Tkachuk, V. O. |
| Article | 23-d’a-2009 | 15-de -2016 | Проблеми виробництва екологічно чистої їжі | Ярема, Л. А. |
| Article | 19-de -2019 | 15-de -2020 | Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та ціна | Копитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr |
| Article | 18-d’a-2007 | 21-de -2016 | Роздільне харчування | Ярема, Л. |
| Article | 23-d’a-2009 | 15-de -2016 | Сучасні методи боротьби з усушкою | Ладан, І. |