Browsing by Subject 636.2

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 12
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Article14-de -201117-de -2016Бад – необхідний компонент сучасного харчуванняНазарко, І.
Article20-de -201315-de -2017Безпечність використання харчових барвниківНазарко, І.
Article8-d’o-201521-de -2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article17-d’a-200815-de -2016Генетично модифіковані продуктиКривенька, М.
Article18-d’a-200721-de -2016За біопаливом майбутнєОлійник, М.
Conference Abstract29-de -201816-de -2018Методика впровадження промислових роботів на робочих місцях на промислових підприємствахКуліковський, Віктор; Ткачук, В. О.; Kulikovskyy, Victor; Tkachuk, V. O.
Article23-d’a-200915-de -2016Проблеми виробництва екологічно чистої їжіЯрема, Л. А.
Article19-de -201915-de -2020Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та цінаКопитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr
Article18-d’a-200721-de -2016Роздільне харчуванняЯрема, Л.
Article23-d’a-200915-de -2016Сучасні методи боротьби з усушкоюЛадан, І.