การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง 636.2

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 12
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Article14-ธัน-201117-กุม-2016Бад – необхідний компонент сучасного харчуванняНазарко, І.
Article20-พฤศ-201315-มีน-2017Безпечність використання харчових барвниківНазарко, І.
Article8-ตุล-201521-ธัน-2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article17-เมษ-200815-มีน-2016Генетично модифіковані продуктиКривенька, М.
Article18-เมษ-200721-มีน-2016За біопаливом майбутнєОлійник, М.
Conference Abstract29-มีน-201816-พฤศ-2018Методика впровадження промислових роботів на робочих місцях на промислових підприємствахКуліковський, Віктор; Ткачук, В. О.; Kulikovskyy, Victor; Tkachuk, V. O.
Article23-เมษ-200915-มีน-2016Проблеми виробництва екологічно чистої їжіЯрема, Л. А.
Article19-ธัน-201915-พฤษ-2020Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та цінаКопитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr
Article18-เมษ-200721-มีน-2016Роздільне харчуванняЯрема, Л.
Article23-เมษ-200915-มีน-2016Сучасні методи боротьби з усушкоюЛадан, І.