Browsing by Subject 636.2
Showing results 1 to 10 of 12
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 14-Dec-2011 | 17-Feb-2016 | Бад – необхідний компонент сучасного харчування | Назарко, І. |
Article | 20-Nov-2013 | 15-Mar-2017 | Безпечність використання харчових барвників | Назарко, І. |
Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 17-Apr-2008 | 15-Mar-2016 | Генетично модифіковані продукти | Кривенька, М. |
Article | 18-Apr-2007 | 21-Mar-2016 | За біопаливом майбутнє | Олійник, М. |
Conference Abstract | 29-Mar-2018 | 16-Nov-2018 | Методика впровадження промислових роботів на робочих місцях на промислових підприємствах | Куліковський, Віктор; Ткачук, В. О.; Kulikovskyy, Victor; Tkachuk, V. O. |
Article | 23-Apr-2009 | 15-Mar-2016 | Проблеми виробництва екологічно чистої їжі | Ярема, Л. А. |
Article | 19-Dec-2019 | 15-May-2020 | Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та ціна | Копитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr |
Article | 18-Apr-2007 | 21-Mar-2016 | Роздільне харчування | Ярема, Л. |
Article | 23-Apr-2009 | 15-Mar-2016 | Сучасні методи боротьби з усушкою | Ладан, І. |