Browsing by Subject 338.4

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 67
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract23-ápr-202019-máj-202014 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article6-okt-201127-már-2017Актуальні проблеми маркетингової комунікаційної політики підприємств ПЕКБорисова, Тетяна Михайлівна; Borisova, T. M.
Article20-már-20145-dec-2014Аналіз показників ліквідності і платоспроможності на прикладі ПАТ «ХЗКПУ «Пригма-Прес»Stasyuk, Liliya
Article21-okt-201416-dec-2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article20114-dec-2017Бенчмаркінг як інструмент підвищення якості продукціїГринчуцька, Світлана Вікторівна
Conference Abstract6-dec-202321-jan-2024Бізнес-модель Lean CanvasШведа, Наталія Михайлівна; Поливода, А. В.; Shveda, N.; Polyvoda, A.
Conference Abstract28-nov-201818-feb-2019Вдосконалення екологічного менеджменту як сучасної технології управління вітчизняними підприємствамиПельчер, М. В.; Кирич, Наталія Богданівна; Pelcher, M. V.; Kyrych, N. B.
Article25-már-201620-ápr-2016Вплив інноваційних технологій на розвиток підприємств поліграфіїСтадник, Тарас; Федишин, Ірина Богданівна; Stadnyk, Taras; Fedyshyn, Iryna
Conference Abstract23-ápr-20204-jún-2020Вірус вбиває ресторанний бізнесКрочак, В.; Krochak, V.
Conference Abstract28-ápr-202112-dec-2021Глемпінг: перспективи розвитку в УкраїніЗарихта, Д.; Zarykhta, D.