Browsing by Subject 338.4
Showing results 1 to 10 of 66
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
Conference Abstract | 23-d’a-2020 | 19-de -2020 | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Article | 6-d’o-2011 | 27-de -2017 | Актуальні проблеми маркетингової комунікаційної політики підприємств ПЕК | Борисова, Тетяна Михайлівна; Borisova, T. M. |
Article | 20-de -2014 | 5-de -2014 | Аналіз показників ліквідності і платоспроможності на прикладі ПАТ «ХЗКПУ «Пригма-Прес» | Stasyuk, Liliya |
Article | 21-d’o-2014 | 16-de -2014 | Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі України | Bokiy, Olena |
Article | 2011 | 4-de -2017 | Бенчмаркінг як інструмент підвищення якості продукції | Гринчуцька, Світлана Вікторівна |
Conference Abstract | 6-de -2023 | 21-de -2024 | Бізнес-модель Lean Canvas | Шведа, Наталія Михайлівна; Поливода, А. В.; Shveda, N.; Polyvoda, A. |
Conference Abstract | 28-de -2018 | 18-de -2019 | Вдосконалення екологічного менеджменту як сучасної технології управління вітчизняними підприємствами | Пельчер, М. В.; Кирич, Наталія Богданівна; Pelcher, M. V.; Kyrych, N. B. |
Article | 25-de -2016 | 20-d’a-2016 | Вплив інноваційних технологій на розвиток підприємств поліграфії | Стадник, Тарас; Федишин, Ірина Богданівна; Stadnyk, Taras; Fedyshyn, Iryna |
Conference Abstract | 23-d’a-2020 | 4-de -2020 | Вірус вбиває ресторанний бізнес | Крочак, В.; Krochak, V. |
Conference Abstract | 28-d’a-2021 | 12-de -2021 | Глемпінг: перспективи розвитку в Україні | Зарихта, Д.; Zarykhta, D. |