Browsing by Subject 338.4

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 66
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract23-d’a-202019-de -202014 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article6-d’o-201127-de -2017Актуальні проблеми маркетингової комунікаційної політики підприємств ПЕКБорисова, Тетяна Михайлівна; Borisova, T. M.
Article20-de -20145-de -2014Аналіз показників ліквідності і платоспроможності на прикладі ПАТ «ХЗКПУ «Пригма-Прес»Stasyuk, Liliya
Article21-d’o-201416-de -2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article20114-de -2017Бенчмаркінг як інструмент підвищення якості продукціїГринчуцька, Світлана Вікторівна
Conference Abstract6-de -202321-de -2024Бізнес-модель Lean CanvasШведа, Наталія Михайлівна; Поливода, А. В.; Shveda, N.; Polyvoda, A.
Conference Abstract28-de -201818-de -2019Вдосконалення екологічного менеджменту як сучасної технології управління вітчизняними підприємствамиПельчер, М. В.; Кирич, Наталія Богданівна; Pelcher, M. V.; Kyrych, N. B.
Article25-de -201620-d’a-2016Вплив інноваційних технологій на розвиток підприємств поліграфіїСтадник, Тарас; Федишин, Ірина Богданівна; Stadnyk, Taras; Fedyshyn, Iryna
Conference Abstract23-d’a-20204-de -2020Вірус вбиває ресторанний бізнесКрочак, В.; Krochak, V.
Conference Abstract28-d’a-202112-de -2021Глемпінг: перспективи розвитку в УкраїніЗарихта, Д.; Zarykhta, D.