Перегляд зібрання за групою - Теми 338.4
Результати від 1 до 10 із 57
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 19-тра-2020 | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Article | 6-жов-2011 | 27-бер-2017 | Актуальні проблеми маркетингової комунікаційної політики підприємств ПЕК | Борисова, Тетяна Михайлівна; Borisova, T. M. |
Article | 20-бер-2014 | 5-гру-2014 | Аналіз показників ліквідності і платоспроможності на прикладі ПАТ «ХЗКПУ «Пригма-Прес» | Stasyuk, Liliya |
Article | 21-жов-2014 | 16-гру-2014 | Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі України | Bokiy, Olena |
Article | 2011 | 4-гру-2017 | Бенчмаркінг як інструмент підвищення якості продукції | Гринчуцька, Світлана Вікторівна |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Бізнес-модель Lean Canvas | Шведа, Наталія Михайлівна; Поливода, А. В.; Shveda, N.; Polyvoda, A. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вдосконалення екологічного менеджменту як сучасної технології управління вітчизняними підприємствами | Пельчер, М. В.; Кирич, Наталія Богданівна; Pelcher, M. V.; Kyrych, N. B. |
Article | 25-бер-2016 | 20-кві-2016 | Вплив інноваційних технологій на розвиток підприємств поліграфії | Стадник, Тарас; Федишин, Ірина Богданівна; Stadnyk, Taras; Fedyshyn, Iryna |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Вірус вбиває ресторанний бізнес | Крочак, В.; Krochak, V. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Глемпінг: перспективи розвитку в Україні | Зарихта, Д.; Zarykhta, D. |