Browsing by Subject чинники впливу

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 12
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor Thesisjún-20244-júl-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Article201312-dec-2014Визначення сутності стратегічного розвитку підприємств телекомунікаційної галузіЦурік, Оксана; Tsurik, Oksana
Bachelor Thesisjún-202321-jún-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Article201614-jún-2017Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапіНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Thesis19-sze-201521-sze-2015Комбіновані підходи до управління чинниками інноваційної діяльності машинобудівного підприємстваБойко, Остап Богданович
Bachelor Thesisjún-202414-jún-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Article31-máj-201912-júl-2019Маркетинговий підхід як системно-комплексне вирішення проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємствФедорова, Тетяна; Федорова, Татьяна; Fedorova, Tetiana
Bachelor Thesisjún-202526-jún-2025Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан»)Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym
Article21-okt-201416-dec-2014Трансформація підприємств агропромислового комплексу УкраїниGrinchenko, Raisa
Bachelor Thesisjún-20243-júl-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia