Разлистване на по Тема харчові продукти

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 8 от 8
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Other24-Юни-201423-Юни-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Article20-Апр-201629-Май-2016Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловостіМамедова, Е.; Mamedova, E.
Article23-Апр-201526-Фев-2016Застосування процесів екстракції у харчовій промисловостіШинкар, І.; Shynkar, I.
Article25-Апр-201726-Юли-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Other10-Окт-201324-Сеп-2014Одноразовий харчовий стаканБруханський, Руслан Феоктистович; Вітровий, Андрій Орестович; Гевко, Роман Богданович; Никеруй, Степан Степанович; Розум, Руслан Іванович; Brukhanskyi, Ruslan Feoktystovych; Hevko, Roman Bohdanovych; Rozum, Ruslan Ivanovych; Vitrovyi, Andrii Orestovych; Бруханский, Руслан Феоктистович; Витровый, Андрей Орестович; Гевко, Роман Богданович; Розум, Руслан Иванович
Article25-Апр-20174-Юли-2017Пружні деформації й аномально висока ріжуча здатність струменя розчину полімеруПогребняк, Андрій Володимирович; Погребняк, Володимир Григорович; Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr
Conference Abstract26-Апр-201830-Май-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract28-Апр-202112-Дек-2021Транс-жири у харчових продуктахДуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T.