การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง харчові продукти

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 8 จากทั้งหมด 8
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Other24-มิถ-201423-มิถ-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Article20-เมษ-201629-พฤษ-2016Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловостіМамедова, Е.; Mamedova, E.
Article23-เมษ-201526-กุม-2016Застосування процесів екстракції у харчовій промисловостіШинкар, І.; Shynkar, I.
Article25-เมษ-201726-กรก-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Other10-ตุล-201324-กัน-2014Одноразовий харчовий стаканБруханський, Руслан Феоктистович; Вітровий, Андрій Орестович; Гевко, Роман Богданович; Никеруй, Степан Степанович; Розум, Руслан Іванович; Brukhanskyi, Ruslan Feoktystovych; Hevko, Roman Bohdanovych; Rozum, Ruslan Ivanovych; Vitrovyi, Andrii Orestovych; Бруханский, Руслан Феоктистович; Витровый, Андрей Орестович; Гевко, Роман Богданович; Розум, Руслан Иванович
Article25-เมษ-20174-กรก-2017Пружні деформації й аномально висока ріжуча здатність струменя розчину полімеруПогребняк, Андрій Володимирович; Погребняк, Володимир Григорович; Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr
Conference Abstract26-เมษ-201830-พฤษ-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract28-เมษ-202112-ธัน-2021Транс-жири у харчових продуктахДуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T.