Naviga per Soggetto харчові продукти

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Other24-giu-201423-giu-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Article20-apr-201629-mag-2016Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловостіМамедова, Е.; Mamedova, E.
Article23-apr-201526-feb-2016Застосування процесів екстракції у харчовій промисловостіШинкар, І.; Shynkar, I.
Article25-apr-201726-lug-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Other10-ott-201324-set-2014Одноразовий харчовий стаканБруханський, Руслан Феоктистович; Вітровий, Андрій Орестович; Гевко, Роман Богданович; Никеруй, Степан Степанович; Розум, Руслан Іванович; Brukhanskyi, Ruslan Feoktystovych; Hevko, Roman Bohdanovych; Rozum, Ruslan Ivanovych; Vitrovyi, Andrii Orestovych; Бруханский, Руслан Феоктистович; Витровый, Андрей Орестович; Гевко, Роман Богданович; Розум, Руслан Иванович
Article25-apr-20174-lug-2017Пружні деформації й аномально висока ріжуча здатність струменя розчину полімеруПогребняк, Андрій Володимирович; Погребняк, Володимир Григорович; Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr
Conference Abstract26-apr-201830-mag-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract28-apr-202112-dic-2021Транс-жири у харчових продуктахДуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T.