Browsing by Subject фінансово-економічні показники

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor Thesis六月-20244-七月-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesis六月-202321-六月-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesis六月-202414-六月-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Bachelor Thesis8-七月-20248-七月-2024Управління конкурентоспроможністю підприємства, на прикладі ТОВ «Тернопільхлібпром»Задерейчук, Ангеліна Сергіївна; Zadereichuk, Anhelina
Bachelor Thesis六月-20243-七月-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor Thesis六月-20243-七月-2024Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana