Prohlížení dle Předmět сепарування
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 10
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Conference Abstract | 26-dub-2018 | 30-kvě-2018 | Методи утилізації молочної сироватки | Венгринович, С. М.; Venhrynovych, S. |
Master Thesis | pro-2024 | 21-led-2025 | Модернізація барабана сепаратора з дослідженням впливу конструктивних параметрів на режим роботи | Гнатюк, Василь Миколайович |
Bachelor Thesis | 2025 | 8-čer-2025 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 32 т за зміну незбираного молока | Корева, Владислав Ярославович; Koreva, Vladyslav |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 27-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом потужністю 14 т за зміну | Чайковський, Ярослав Ярославович; Chaikovskyi, Yaroslav |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 29-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва м'яких сирів потужністю переробки15т незбираного молока за добу | Салівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 28-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добу | Гриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-čer-2022 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 24 тони за зміну | Пастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor |
Bachelor Thesis | 20-čer-2023 | 17-čer-2023 | Розробка автоматизованої системи керування процесом сепарування високожирних вершків при виготовленні вершкового масла | Кондратюк, Сергій Володимирович; Тхорик, Руслан Олегович; Kondratyuk, Serhiy; Tkhoryk, Ruslan |
Article | 25-dub-2017 | 26-čer-2017 | Сепарування – основний процес промислової переробки молока | Лясота, О.; Lyasota, O. |
Other | 26-srp-2014 | 26-srp-2014 | Технічне переоснащення лінії виробництва гречаних круп на ТОВ “Екор ТЗ” з модернізацією барабанного скальператора марки А1-Б32-0 та дослідження технологічних параметрів сепарування | Деркач, Андрій Васильович; Derkach, Andrii |