Разлистване на по Тема обладнання

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 10 от 114
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Article24-Апр-201427-Фев-2016Аналіз обладнання для сушіння гідробіонтівМар’єнков, Ю.; Marenkov, Ju.
Conference Abstract26-Апр-201830-Май-2018Аналіз обладнання для термомеханічної обробки харчових продуктівРоманець, Н.; Romanets, N.
Other29-Авг-201411-Сеп-2014Вдосконалення технологічного процесу виготовлення сітки затяжки та дослідження впливу параметрів режиму зварювання на властивості зварних з'єднаньВерхола, Володимир Богданович; Verkhola, Volodymyr
Master Thesis201822-Фев-2018Вдосконалення технології та устаткування для зварювання елементів рами візка вантажопідйомного крана та дослідження властивостей зварних з'єднаньПагутяк, Михайло Йосипович
Conference Abstract24-Апр-20251-Юли-2025Вирішення задач ергономіки конструкції технологічного обладнання за допомогою SolidWorks на етапі проектуванняРакочий, Г.; Rakochyi, H.
Article25-Апр-201726-Юли-2017Динамічна ефективність як іноваційна функція систем ЧПК HeidenhainГайдук, Я.; Гаврушкевич, Н. В.; Гаврушкевич, А. Ю.; Hayduk, Y.; Gavrushkevich, N.; Gavrushkevich, A.
Thesis20-Фев-201721-Фев-2017Дослідження апаратного та програмного забезпечення комп'ютерних систем керування безпілотними автомобілямиКедя, Олександр Констянтинович; Kedya, Oleksandr
Thesis17-Фев-201717-Фев-2017Дослідження методів та засобів передавання даних локальних комп’ютерних мереж з оптоволоконними каналами зв'язкуБутаков, Іван Вікторович; Butakov, Ivan
BookМай-201426-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Conference Abstract24-Апр-20251-Юли-2025Застосування сучасних матеріалів в конструкціях ножів обладнання для різання мʼясаКірічек, В.; Kirichek, V.