Перегляд зібрання за групою - Теми контроль якості

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 50
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesis29-чер-202529-чер-2025Застосування сучасних інструментів для підвищення якості продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "ТерА"Олійчук, Тетяна Юріївна; Oliichuk, Tetiana
Methodical recommendations21-жов-202421-жов-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
-чер-20245-лип-2024Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення баку ANOHAРоманюк, Назар Вікторович; Romanyuk, Nazar
Other202512-лип-2025Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення баку авіаційногоКулій, Михайло Володимирович; Kulii, Mykhailo
Other202512-лип-2025Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення баку модульногоКибал, Тарас Михайлович; Kybal, Taras
Other202512-лип-2025Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення балки профільноїШумоняк, Дмитро Васильович; Shumoniak, Dmytro
Other202512-лип-2025Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення балону кульовогоРуднянин, Валентин Васильович; Rudnianyn, Valentyn
Other202512-лип-2025Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення воріт КЗСМарцишин, Богдан Васильович; Martsyshyn, Bohdan
-чер-20244-лип-2024Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення воріт парковихАндрієвський, Роман Павлович; Andriyevsʹkyy, Roman
-чер-20245-лип-2024Проект вдосконалення технологічного процесу виготовлення відбійника колісХорош, Дмитро Юрійович; Horosh, Dmytro