Перегляд зібрання за групою - Теми завдання

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bookтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Methodical recommendations11-тра-202511-тра-2025Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра спеціальності «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».Капаціла, Юрій Богданович; Савків, Володимир Богданович
Other16-чер-201413-чер-2014Розвиток обліково-аналітичного інструментарію для інформаційного забезпечення та контролю за діяльністю підприємства (на прикладі ПП «Тепло Сервіс Якість»).Савіна, Інна Олександрівна; Savina, I.
Article6-бер-20151-бер-2016Сутність стратегічного маркетингового планування, його завдання та принципиДячун, Ольга Дмитрівна; Dyachun, Olga
Articleчер-202530-чер-2025Управління якістю на всіх етапах життєвого циклу будівельного проєктуМельник, Лілія; Melnyk, Liliya