Перегляд зібрання за групою - Теми завдання
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Book | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Methodical recommendations | 11-тра-2025 | 11-тра-2025 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра спеціальності «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». | Капаціла, Юрій Богданович; Савків, Володимир Богданович |
Other | 16-чер-2014 | 13-чер-2014 | Розвиток обліково-аналітичного інструментарію для інформаційного забезпечення та контролю за діяльністю підприємства (на прикладі ПП «Тепло Сервіс Якість»). | Савіна, Інна Олександрівна; Savina, I. |
Article | 6-бер-2015 | 1-бер-2016 | Сутність стратегічного маркетингового планування, його завдання та принципи | Дячун, Ольга Дмитрівна; Dyachun, Olga |
Article | чер-2025 | 30-чер-2025 | Управління якістю на всіх етапах життєвого циклу будівельного проєкту | Мельник, Лілія; Melnyk, Liliya |