Перегляд зібрання за групою - Автори Pokotylo, O.
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | The effect of anolyte and catholyte water on the microbiome of the oral cavity | Плавуцький, Тарас; Покотило, Олег; Plavutsky, T.; Pokotylo, O. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Властивості та жирнокислотний склад нетрадиційних олій | Ониськів, В.; Покотило, О.; Onyskiv, V.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники | Байда, Н. І.; Покотило, Олег Степанович; Bayda, N.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |