Yazar Pokotylo, O.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | The effect of anolyte and catholyte water on the microbiome of the oral cavity | Плавуцький, Тарас; Покотило, Олег; Plavutsky, T.; Pokotylo, O. |
Article | 29-Eki-2014 | 22-Oca-2016 | Властивості та жирнокислотний склад нетрадиційних олій | Ониськів, В.; Покотило, О.; Onyskiv, V.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 24-Kas-2021 | 21-Ara-2021 | Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники | Байда, Н. І.; Покотило, Олег Степанович; Bayda, N.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 24-Kas-2021 | 21-Ara-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |