Percorrer por autor Цісарик, О. Й.
Mostrar resultados 1-6 de 6.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 16-Nov-2017 | 25-Jan-2018 | Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Головата, У. М.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Holovata, U. M. |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Conference Abstract | 28-Set-2023 | 21-Nov-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |
Conference Abstract | 28-Set-2023 | 21-Nov-2023 | Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем | Цісарик, О. Й.; Скульська, І. В.; Гуменецький, М. М.; Tsisaryk, O.; Skulska, I.; Humenetskii, M. |
Conference Abstract | 22-Set-2022 | 19-Out-2022 | Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини | Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M. |
Conference Abstract | 16-Nov-2017 | 25-Jan-2018 | Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Лєбєдєва, Я. В.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.; Lebedeva, Y. V. |