Перегляд зібрання за групою - Автори Коневич, М.
Результати від 1 до 9 із 9
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Адгезійні характеристики харчових продуктів | Коневич, М. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Визначення густини тіста в процесі його бродіння | Коневич, М. |
Article | 18-кві-2007 | 21-бер-2016 | Використання баромембранних процесів в молочній промисловості | Коневич, М. |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Основні екологічні проблеми в молочній промисловості | Коневич, М. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Особливості стічних вод молокозаводів | Коневич, М.; Гудь, В. |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Переваги УВТ-установок для обробки молока | Коневич, М. |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Сучасні пакувальні матеріали та їхня екологічна характеристика | Коневич, М. |
Article | 18-кві-2007 | 21-бер-2016 | Удосконалення технологій очистки води молокозаводів | Коневич, М. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста | Стадник, І.; Коневич, М.; Stadnyk, I.; Konevych, M. |