Buscar por Autor Коневич, М.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Article23-abr-200915-mar-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Article25-abr-201316-feb-2016Визначення густини тіста в процесі його бродінняКоневич, М.
Article18-abr-200721-mar-2016Використання баромембранних процесів в молочній промисловостіКоневич, М.
Article17-abr-200815-mar-2016Основні екологічні проблеми в молочній промисловостіКоневич, М.
Article14-dic-201117-feb-2016Особливості стічних вод молокозаводівКоневич, М.; Гудь, В.
Article17-abr-200815-mar-2016Переваги УВТ-установок для обробки молокаКоневич, М.
Article17-abr-200815-mar-2016Сучасні пакувальні матеріали та їхня екологічна характеристикаКоневич, М.
Article18-abr-200721-mar-2016Удосконалення технологій очистки води молокозаводівКоневич, М.
Article29-oct-201422-ene-2016Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тістаСтадник, І.; Коневич, М.; Stadnyk, I.; Konevych, M.