Percorrer por autor Коневич, М.
		Mostrar resultados 1-9 de 9.
	
	
	
    
    
	| Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) | 
|---|---|---|---|---|
| Article | 23-Abr-2009 | 15-Mar-2016 | Адгезійні характеристики харчових продуктів | Коневич, М. | 
| Article | 25-Abr-2013 | 16-Fev-2016 | Визначення густини тіста в процесі його бродіння | Коневич, М. | 
| Article | 18-Abr-2007 | 21-Mar-2016 | Використання баромембранних процесів в молочній промисловості | Коневич, М. | 
| Article | 17-Abr-2008 | 15-Mar-2016 | Основні екологічні проблеми в молочній промисловості | Коневич, М. | 
| Article | 14-Dez-2011 | 17-Fev-2016 | Особливості стічних вод молокозаводів | Коневич, М.; Гудь, В. | 
| Article | 17-Abr-2008 | 15-Mar-2016 | Переваги УВТ-установок для обробки молока | Коневич, М. | 
| Article | 17-Abr-2008 | 15-Mar-2016 | Сучасні пакувальні матеріали та їхня екологічна характеристика | Коневич, М. | 
| Article | 18-Abr-2007 | 21-Mar-2016 | Удосконалення технологій очистки води молокозаводів | Коневич, М. | 
| Article | 29-Out-2014 | 22-Jan-2016 | Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста | Стадник, І.; Коневич, М.; Stadnyk, I.; Konevych, M. | 
