Перегляд зібрання за групою - Автори Бейко, Л.
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини | Бейко, Л.; Лялик, Н. |
Article | 27-жов-2010 | 17-лют-2016 | Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування | Бейко, Л. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Л.; Beyko, L. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Особливості харчування людей похилого віку | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Розморожування продуктів сучасними методами | Бейко, Л. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології | Бейко, Л. |