Перегляд зібрання за групою - Приналежності Харківський державний університет харчування та торгівлі

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 30 із 30 < назад 
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Сировинна матриця як інструмент оптимізації сучасного менюБаранова, Т.; Baranova, T.
Article25-кві-201726-лип-2017Спосіб збереження зрізаних квітів гвоздикиЗаплітняк, Є.; Zaplitnyak, E.
Article24-кві-201427-лют-2016Сучасні лінії виробництва безалкогольних напоївЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Article24-кві-201427-лют-2016Технічне оснащення лінії з виробництва бортового харчування для міжнародного аеропорту «Харків»Дульцев, М.; Dultcev, M.
Article25-кві-201316-лют-2016Технічне оснащення праленьГончарова, К. М.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Товарознавча оцінка якості ґрунту для квіткових рослинСкоробагатов, О.; Носуля, Є.; Skorobagatov, O.; Nosulia, Ye.
Article25-кві-201316-лют-2016Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастоїВасилець, І. В.
Conference Abstract26-кві-20186-чер-2018Фразеологізми в офіційно-діловому стиліСлюсар, А. А.; Sliusar, A. A.
Article23-кві-200915-бер-2016Інтенсифікація процесу пароутворення у стравоварильних котлахБалик, О. В.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Інформаційна безпека для підприємств в умовах сучасних технологійТаран, Д.; Носуля, О.; Taran, D.; Nosulia, O.