Percorrer por autor Сідоров, А. М.
Mostrar resultados 1-4 de 4.
| Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-Set-2025 | 28-Out-2025 | Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 28-Set-2023 | 21-Nov-2023 | Способи зниження мікробного псування хліба | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 24-Mai-2023 | 19-Jul-2023 | Способи підвищення хліба до зберігання | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 11-Dez-2024 | 24-Jan-2025 | Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою | Вербіцька, В. С.; Сідоров, А. М.; Verbitska, V. S.; Sidorov, A. M. |