Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Lehitse Autor Кравченюк, Христина Юрівна
Otsi:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
või sisesta esimesed tähed:
Sorteerimine:
pealkiri
ilmumisaasta
lisamisaasta
Järjestus:
Tõusvalt
Langevalt
Tulemusi/lehekülgi
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Kirje:
Kõik
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Näidatakse tulemusi 1 kuni 1 1 -st
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Methodical recommendations
21-okt-2024
21-okt-2024
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юрівна