Yazar Tsisaryk, O. Y.
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 16-Kas-2017 | 25-Oca-2018 | Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Головата, У. М.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Holovata, U. M. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |
Conference Abstract | 22-Eyl-2022 | 19-Eki-2022 | Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини | Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M. |
Conference Abstract | 16-Kas-2017 | 25-Oca-2018 | Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Лєбєдєва, Я. В.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.; Lebedeva, Y. V. |