Yazar Tsisaryk, O. Y.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract16-Kas-201725-Oca-2018Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзиЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Головата, У. М.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Holovata, U. M.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом каліюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Conference Abstract22-Eyl-202219-Eki-2022Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировиниЦісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M.
Conference Abstract16-Kas-201725-Oca-2018Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерійЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Лєбєдєва, Я. В.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.; Lebedeva, Y. V.