Yazar Storosh, Ludmyla
Gösterilen sonuçlar 1 - 3 den 3
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Learning Object | Kas-2016 | 22-Haz-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | 22-Ağu-2016 | 22-Ağu-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | Kas-2016 | 22-Haz-2017 | Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва» | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |