ブラウズ : 著者 Sidorov, A. M.
検索結果表示: 1 - 4 / 4
| タイプ | 発行日 | Date of entry | タイトル | 寄与者 |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-9月-2025 | 28-10月-2025 | Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 28-9月-2023 | 21-11月-2023 | Способи зниження мікробного псування хліба | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 24-5月-2023 | 19-7月-2023 | Способи підвищення хліба до зберігання | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 11-12月-2024 | 24-1月-2025 | Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою | Вербіцька, В. С.; Сідоров, А. М.; Verbitska, V. S.; Sidorov, A. M. |