Перегляд зібрання за групою - Автори Sidorov, A. M.
Результати від 1 до 4 із 4
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Способи зниження мікробного псування хліба | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Способи підвищення хліба до зберігання | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою | Вербіцька, В. С.; Сідоров, А. М.; Verbitska, V. S.; Sidorov, A. M. |