ブラウズ : 著者 Цісарик, О. Й.

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 6 / 6
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Conference Abstract16-11月-201725-1月-2018Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзиЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Головата, У. М.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Holovata, U. M.
Article8-10月-201521-12月-2015Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом каліюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y.
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Розроблення технології м’якого сиру з мигдалемЦісарик, О. Й.; Скульська, І. В.; Гуменецький, М. М.; Tsisaryk, O.; Skulska, I.; Humenetskii, M.
Conference Abstract22-9月-202219-10月-2022Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировиниЦісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M.
Conference Abstract16-11月-201725-1月-2018Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерійЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Лєбєдєва, Я. В.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.; Lebedeva, Y. V.