Lehitse UDC 663.8

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 8 8 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article8-okt-201521-det-2015Creation of a new alcoholic beveragesShelegova, N.; Шелегова, Наталья
Article23-apr-200915-mär-2016Визначення вмісту вуглеводів у охміленому сусліКузнецов, Е.
Conference Abstract25-sep-202528-okt-2025Морозиво із екстрактом родіолиСтасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O.
Article14-det-201117-vee-2016Особливості виготовлення ПЕТ-пляшок при виробництві мінеральної води і газованих напоївЗварич, Н.; Галамай, П.
Article8-okt-201521-det-2015Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївПодрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article24-apr-201427-vee-2016Сучасні лінії виробництва безалкогольних напоївЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Article25-apr-201726-juu-2017Фасування газованих харчових рідинНаконечний, В.; Nakonechnyy, V.
Article8-okt-201521-det-2015Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибахГолінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.