Percorrer por autor Новіков, В. П.
Mostrar resultados 1-3 de 3.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 11-Out-2017 | 28-Out-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |
Article | 23-Abr-2009 | 15-Mar-2016 | Окремі технологічні показники функціонального молочнокислого напою на основі «тибетського грибка» | Ткачева, І.; Матківська, І.; Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В. Г.; Новіков, В. П. |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |