Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648
Назва: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal
Інші назви: Modernization of the filling unit for universal syringe filler U-159 Ideal
Автори: Прунько, Іван Володимирович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Прунько І. В. Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / І. В. Прунько. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 88 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 20-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Теми: 133
галузеве машинобудування
шнек
шприц
нагнітання
напруженя
screw
syringe
injection
Діапазон сторінок: 88
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Прунько Іван Володимирович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: шнек, шприц, нагнітання, напруження.
Опис: У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal. Для втілення вказаних заходів виконуються завдання: аналіз обладнання для наповнення ковбасної продукції; розробка конструкції шнеків витіснювача; розрахунок режимів роботи витіснювача; розрахунок спряжених з витіснювачем конструктивних елементів; розробка заходів з експлуатації і технічного обслуговування шприця; створення тривимірної моделі шнека екструдера з подальшим проведенням чисельних експериментів; аналіз результатів отриманих в ході досліджень; розробка заходів з безпечної експлуатації шприця. розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Зміст: Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація вузла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінка (47 рисунків, 4 таблиці) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі пропонуються технічні заходи з удосконалення узла нагнітання фаршу універсального шприца-наповнювача U-159 Ideal.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43648
Власник авторського права: © Прунько І.В., 2023
Перелік літератури: 1. Височанська Р. П. Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва. - К.: НМЦ, 2006.
2. Дацишин О. В. Машини та обладнання переробних підприємств. - К.: Вища освіта, 2005.
3. Клименко М. М, Віннікова Л. Г., Береза І. Г. Технологія м’яса та м’ясних продуктів. - К.: Вища освіта, 2006.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Прунько.pdf5,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора