Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42836
Назва: | Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем |
Інші назви: | Development of the technology of soft cheese with almond |
Автори: | Цісарик, О. Й. Скульська, І. В. Гуменецький, М. М. Tsisaryk, O. Skulska, I. Humenetskii, M. |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Цісарик О. Й. Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська, М. М. Гуменецький // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 16–18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Tsisaryk O., Skulska I., Humenetskii M. (2023) Rozroblennia tekhnolohii miakoho syru z myhdalem [Development of the technology of soft cheese with almond]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 16-18 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.333 634.55 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 16-18 |
Початкова сторінка: | 16 |
Кінцева сторінка: | 18 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42836 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/ https://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf https://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/ |
Перелік літератури: | 1. All About Cheese: Soft Cheeses. https://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/ 2. Amico V., Barresi V., Condorelli D., Spatafora C., Tringali C. Antiproliferative terpenoids from almond hulls (Prunus dulcis): identification and structure-activity relationships. J. Agric. Food. Chem. 2006, Feb 8, 54(3), 810-814. 3. Esfahlan, A. J., Jamei, R., & Esfahlan, R. J. The importance of almond (Prunus amygdalus L.) and its by-products. Food Chemistry. 2010. 120 (2). P. 349–360. 4. Gorji N., Moeini R., Memariani Z. Almond, hazelnut and walnut, three nuts for neuroprotection in Alzheimer's disease: A neuropharmacological review of their bioactive constituents. Pharmacol. Res. 2018, Mar. 129.P. 115-127. 5. Pereira E. P. R. et al. Effect of incorporation of antioxidants on the chemical, rheological, and sensory properties of probiotic petit suisse cheese. Journal of Dairy Science. 2016. 99. №. 3. P. 1762-1772 6. Petit Suisse Recipe. https://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe 7. Soriano-Hernandez A.D., Madrigal-Perez D.G., Galvan-Salazar H.R., Arreola-Cruz A. et al. The protective effect of peanut, walnut, and almond consumption on the development of breast cancer. Gynecol. Obstet. Invest. 2015. 80(2). P. 89-92. 8. Torres F. R. et al. Consumer perception of Petit-Suisse cheese: identifying market opportunities for the Brazilian dairy industry. Food Science and Technology. 2020. Т. 40. P. 653-660. 9. ДСТУ 4395:2005. Сири м’які. Загальні технічні умови. Вид. офіц. URL: http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf. 10. Практична кухня забуте і нове https://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/ |
References: | 1. All About Cheese: Soft Cheeses. https://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/ 2. Amico V., Barresi V., Condorelli D., Spatafora C., Tringali C. Antiproliferative terpenoids from almond hulls (Prunus dulcis): identification and structure-activity relationships. J. Agric. Food. Chem. 2006, Feb 8, 54(3), 810-814. 3. Esfahlan, A. J., Jamei, R., & Esfahlan, R. J. The importance of almond (Prunus amygdalus L.) and its by-products. Food Chemistry. 2010. 120 (2). P. 349–360. 4. Gorji N., Moeini R., Memariani Z. Almond, hazelnut and walnut, three nuts for neuroprotection in Alzheimer's disease: A neuropharmacological review of their bioactive constituents. Pharmacol. Res. 2018, Mar. 129.P. 115-127. 5. Pereira E. P. R. et al. Effect of incorporation of antioxidants on the chemical, rheological, and sensory properties of probiotic petit suisse cheese. Journal of Dairy Science. 2016. 99. №. 3. P. 1762-1772 6. Petit Suisse Recipe. https://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe 7. Soriano-Hernandez A.D., Madrigal-Perez D.G., Galvan-Salazar H.R., Arreola-Cruz A. et al. The protective effect of peanut, walnut, and almond consumption on the development of breast cancer. Gynecol. Obstet. Invest. 2015. 80(2). P. 89-92. 8. Torres F. R. et al. Consumer perception of Petit-Suisse cheese: identifying market opportunities for the Brazilian dairy industry. Food Science and Technology. 2020. V. 40. P. 653-660. 9. DSTU 4395:2005. Syry miaki. Zahalni tekhnichni umovy. Vyd. ofits. URL: http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf. 10. Praktychna kukhnia zabute i nove https://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Tsisaryk_O-Development_of_the_technology_16-18.pdf | 814,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Tsisaryk_O-Development_of_the_technology_16-18.djvu | 46,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Tsisaryk_O-Development_of_the_technology_16-18__COVER.png | 496,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.