Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42836

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorСкульська, І. В.
dc.contributor.authorГуменецький, М. М.
dc.contributor.authorTsisaryk, O.
dc.contributor.authorSkulska, I.
dc.contributor.authorHumenetskii, M.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:19Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:19Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЦісарик О. Й. Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська, М. М. Гуменецький // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 16–18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42836-
dc.format.extent16-18
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/
dc.relation.urihttps://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe
dc.relation.urihttp://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf
dc.relation.urihttps://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/
dc.titleРозроблення технології м’якого сиру з мигдалем
dc.title.alternativeDevelopment of the technology of soft cheese with almond
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc637.333
dc.subject.udc634.55
dc.relation.references1. All About Cheese: Soft Cheeses. https://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/
dc.relation.references2. Amico V., Barresi V., Condorelli D., Spatafora C., Tringali C. Antiproliferative terpenoids from almond hulls (Prunus dulcis): identification and structure-activity relationships. J. Agric. Food. Chem. 2006, Feb 8, 54(3), 810-814.
dc.relation.references3. Esfahlan, A. J., Jamei, R., & Esfahlan, R. J. The importance of almond (Prunus amygdalus L.) and its by-products. Food Chemistry. 2010. 120 (2). P. 349–360.
dc.relation.references4. Gorji N., Moeini R., Memariani Z. Almond, hazelnut and walnut, three nuts for neuroprotection in Alzheimer's disease: A neuropharmacological review of their bioactive constituents. Pharmacol. Res. 2018, Mar. 129.P. 115-127.
dc.relation.references5. Pereira E. P. R. et al. Effect of incorporation of antioxidants on the chemical, rheological, and sensory properties of probiotic petit suisse cheese. Journal of Dairy Science. 2016. 99. №. 3. P. 1762-1772
dc.relation.references6. Petit Suisse Recipe. https://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe
dc.relation.references7. Soriano-Hernandez A.D., Madrigal-Perez D.G., Galvan-Salazar H.R., Arreola-Cruz A. et al. The protective effect of peanut, walnut, and almond consumption on the development of breast cancer. Gynecol. Obstet. Invest. 2015. 80(2). P. 89-92.
dc.relation.references8. Torres F. R. et al. Consumer perception of Petit-Suisse cheese: identifying market opportunities for the Brazilian dairy industry. Food Science and Technology. 2020. Т. 40. P. 653-660.
dc.relation.references9. ДСТУ 4395:2005. Сири м’які. Загальні технічні умови. Вид. офіц. URL: http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf.
dc.relation.references10. Практична кухня забуте і нове https://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/
dc.relation.referencesen1. All About Cheese: Soft Cheeses. https://chefscornerstore.com/blog/all-about-cheese-soft-cheeses/
dc.relation.referencesen2. Amico V., Barresi V., Condorelli D., Spatafora C., Tringali C. Antiproliferative terpenoids from almond hulls (Prunus dulcis): identification and structure-activity relationships. J. Agric. Food. Chem. 2006, Feb 8, 54(3), 810-814.
dc.relation.referencesen3. Esfahlan, A. J., Jamei, R., & Esfahlan, R. J. The importance of almond (Prunus amygdalus L.) and its by-products. Food Chemistry. 2010. 120 (2). P. 349–360.
dc.relation.referencesen4. Gorji N., Moeini R., Memariani Z. Almond, hazelnut and walnut, three nuts for neuroprotection in Alzheimer's disease: A neuropharmacological review of their bioactive constituents. Pharmacol. Res. 2018, Mar. 129.P. 115-127.
dc.relation.referencesen5. Pereira E. P. R. et al. Effect of incorporation of antioxidants on the chemical, rheological, and sensory properties of probiotic petit suisse cheese. Journal of Dairy Science. 2016. 99. №. 3. P. 1762-1772
dc.relation.referencesen6. Petit Suisse Recipe. https://cheesemaking.com/products/petit-suisse-recipe
dc.relation.referencesen7. Soriano-Hernandez A.D., Madrigal-Perez D.G., Galvan-Salazar H.R., Arreola-Cruz A. et al. The protective effect of peanut, walnut, and almond consumption on the development of breast cancer. Gynecol. Obstet. Invest. 2015. 80(2). P. 89-92.
dc.relation.referencesen8. Torres F. R. et al. Consumer perception of Petit-Suisse cheese: identifying market opportunities for the Brazilian dairy industry. Food Science and Technology. 2020. V. 40. P. 653-660.
dc.relation.referencesen9. DSTU 4395:2005. Syry miaki. Zahalni tekhnichni umovy. Vyd. ofits. URL: http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4395-2005.pdf.
dc.relation.referencesen10. Praktychna kukhnia zabute i nove https://www.praktychnakukhnia.com/pti-siis-zherve-petit-suisse-gervais/
dc.identifier.citationenTsisaryk O., Skulska I., Humenetskii M. (2023) Rozroblennia tekhnolohii miakoho syru z myhdalem [Development of the technology of soft cheese with almond]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 16-18 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage16
dc.citation.epage18
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.