Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799

Título: Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів
Outros títulos: Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci
Autor: Юкало, Володимир Глібович
Назарко, Ірина Степанівна
Величко, Арсен
Yukalo, V.
Nazarko, I.
Velychko, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів / Володимир Юкало, Ірина Назарко, Арсен Величко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 72. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Nazarko I., Velychko A. (2023) Kharakterystyka fiziolohichnykh vlastyvostei proteolitychno aktyvnykh laktokokiv [Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 72 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 28-Set-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editora: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.146/138
Number of pages: 1
Page range: 72
Start page: 72
End page: 72
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. Наукові праці НУХТ. 2011. № 37, 38. С. 98-102.
2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372 с.
4. Юкало В. Г., Крупа О. М., Сторож Л. А. Експрес-аналіз казеїнів коровячого молока. Наукові праці НУХТ, Т.28, № 5. С. 127-135.
References (International): 1. Yukalo V. H., Storozh L. A. Proteolitychna aktyvnist pryklitynnykh i vnutrishnoklitynnykh fermentiv u laktokokiv. Naukovi pratsi NUKhT. 2011. No 37, 38. P. 98-102.
2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372 p.
4. Yukalo V. H., Krupa O. M., Storozh L. A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT, V.28, No 5. P. 127-135.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.