Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799

Назва: Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів
Інші назви: Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Назарко, Ірина Степанівна
Величко, Арсен
Yukalo, V.
Nazarko, I.
Velychko, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Юкало В. Г. Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів / Володимир Юкало, Ірина Назарко, Арсен Величко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 72. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Yukalo V., Nazarko I., Velychko A. (2023) Kharakterystyka fiziolohichnykh vlastyvostei proteolitychno aktyvnykh laktokokiv [Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 72 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.146/138
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 72
Початкова сторінка: 72
Кінцева сторінка: 72
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. Наукові праці НУХТ. 2011. № 37, 38. С. 98-102.
2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372 с.
4. Юкало В. Г., Крупа О. М., Сторож Л. А. Експрес-аналіз казеїнів коровячого молока. Наукові праці НУХТ, Т.28, № 5. С. 127-135.
References: 1. Yukalo V. H., Storozh L. A. Proteolitychna aktyvnist pryklitynnykh i vnutrishnoklitynnykh fermentiv u laktokokiv. Naukovi pratsi NUKhT. 2011. No 37, 38. P. 98-102.
2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372 p.
4. Yukalo V. H., Krupa O. M., Storozh L. A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT, V.28, No 5. P. 127-135.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.