Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799
Tytuł: | Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів |
Inne tytuły: | Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Назарко, Ірина Степанівна Величко, Арсен Yukalo, V. Nazarko, I. Velychko, A. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Юкало В. Г. Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів / Володимир Юкало, Ірина Назарко, Арсен Величко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 72. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Nazarko I., Velychko A. (2023) Kharakterystyka fiziolohichnykh vlastyvostei proteolitychno aktyvnykh laktokokiv [Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 72 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.146/138 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 72 |
Główna strona: | 72 |
Strona końcowa: | 72 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. Наукові праці НУХТ. 2011. № 37, 38. С. 98-102. 2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432. 3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372 с. 4. Юкало В. Г., Крупа О. М., Сторож Л. А. Експрес-аналіз казеїнів коровячого молока. Наукові праці НУХТ, Т.28, № 5. С. 127-135. |
References: | 1. Yukalo V. H., Storozh L. A. Proteolitychna aktyvnist pryklitynnykh i vnutrishnoklitynnykh fermentiv u laktokokiv. Naukovi pratsi NUKhT. 2011. No 37, 38. P. 98-102. 2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432. 3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372 p. 4. Yukalo V. H., Krupa O. M., Storozh L. A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT, V.28, No 5. P. 127-135. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yukalo_V-Characteristics_of_physiological_72.pdf | 338,8 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Characteristics_of_physiological_72.djvu | 19,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Characteristics_of_physiological_72__COVER.png | 426,11 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi