Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль
Інші назви: The project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil city
Автори: Маглевич, Михайло Васильович
Mahlevych, Mykhailo
Бібліографічний опис: Маглевич М.В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.В. Маглевич. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 56 с.
Bibliographic description: Mahlevych M.V. The project of a workshop technical re-equipment aimed at flour products making at the PJSC “Tera” premises, Ternopil city : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.V. Mahlevych . — Ternopil : TNTU, 2023. — 56 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 4-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Криськова, Лариса Петрівна
Kryskova, Larysa
Члени комітету: Покотило, Олег Степанович
Pokotylo, Oleh
Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, Ihor
УДК: 664.661
Теми: батон «Нива»
булочки «Слоїстий завиток»
борошно пшеничне першого сорту
продуктивність
рецептура
"Nyva" loaf
"Layered curl" buns
first grade wheat flour
productivity
recipe
Кількість сторінок: 56
Короткий огляд (реферат): Завданням кваліфікаційної роботи передбачено розрахунок виробництва батона «Нива» з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,4 кг, та булочки «Слоїстий завиток» також з борошна пшеничного вищого сорту, масою 0,3 кг. В розділі під номером 1 кваліфікаційної роботи приведено технологічну частину, а саме: вибір, обґрунтування та опис технологічних схем, опис зберігання та підготовки сировини до виробництва. Проведенні розрахунки технологічної частини, де вибрано печі та визначено їх продуктивність, обраховано пофазні та виробничі рецептури, вихід виробів, витрати сировини, площі для їх зберігання та технологічне обладнання. В другому розділі описано техніко – економічне обґрунтування проекту. Третій розділ містить в собі невеликий опис заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Список використаної літератури подано у кінці роботи.
The task of the qualification work is to calculate the production of the "Nyva" loaf from high-grade wheat flour, weighing 0.4 kg, and the "Layered curl" buns, also from high-grade wheat flour, weighing 0.3 kg. Section number 1 of the qualification paper contains the technological part, namely: selection, justification and description of technological schemes, description of storage and preparation of raw materials for production. Calculations of the technological part were carried out, where furnaces were selected and their productivity was determined, phase and production formulations, product output, raw material consumption, storage areas and technological equipment were calculated. The second section describes the technical and economic justification of the project. The third section contains a short description of measures on the basics of labor protection and life safety. The list of used literature is given at the end of the work.
Зміст: Вступ .. 5 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 6 1.1 Обґрунтування з переоснащення цеху … 6 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми .. 6 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …. 8 1.4 Технологічні розрахунки … 11 1.4.1 Вихідні дані … 11 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 14 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур … 16 1.4.4 Розрахунок виходу виробів … 22 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..29 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 37 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 41 1.5 Технохімічний контроль виробництва .. 47 2. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ … 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 54 Список використаних джерел ..56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42054
Власник авторського права: © Маглевич М.В., 2023
Перелік літератури: 1. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана , 1998. 435с.
2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 358с.
3. Дробот В. І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239с.
4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 384с.
5. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 915с.
6. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. Київ.: Техніка, 2006
7. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с.
8. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с.
9. Чижова К. Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маглевич_авторська_довідка.doc49,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Маглевич 2023.pdf702,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора